STF Dala-Bergslagen Lokalavdelning

Kontaktperson

Stewe Larsson

Telefon: 0730-966606

stf.dala-bergslagen@la.stfturist.se

Postadress

STF Dala-Bergslagen Lokalavdelning - Eriksgatan 14, Lgh 1602, 77131 Ludvika

Våra kommuner

Ludvika, Smedjebacken

Anslut dig till vår lokalavdelning

Mejla ossså får du mer information om vår verksamhet

Följ STF Dala-Bergslagen Lokalavdelning

Facebook

Aktuellt

Trygg vistelse i coronatider

STF har tillsammans med våra boenden och lokalavdelningar ett fortsatt stort fokus på att kunna erbjuda dig en trygg vistelse under rådande pandemi. Vi följer utvecklingen noga och är redo att snabbt anpassa vår verksamhet, både lokalt och nationellt, utifrån Folkhälsomyndighetens allmänna råd. Som gäst eller deltagare på våra aktiviteter är det viktigt att du håller dig uppdaterad med senaste informationen och att du följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd likväl som de rutiner som STF har satt upp. Både för din och andras säkerhet. 

Denna information uppdaterades senast 2021-12-23 och kan komma att ändras med kort varsel.  

STF Lokalavdelningar

Våra lokalavdelningar anordnar aktiviteter både utomhus och inomhus. Lokalavdelningarna har interna riktlinjer som de följer baserat på Folkmyndighetens allmänna råd. För dig som medlem är det viktigt att känna till följande:

  • Våra aktiviteter följer de allmänna råden för allmänna sammankomster
    • På alla våra aktiviteter uppmanar vi till att hålla avstånd, tvätta händerna med tvål och vatten där möjligheten finns. På våra aktiviteter finns det alltid tillgång till handsprit.
    • Har du minsta symtom som kan tyda på smitta så hoppas vi att du tar ansvar och stannar hemma. Du är välkommen till våra aktiviteter när du känner sig frisk!
    • Vi tar alltid närvaro med namn, mailadress och telefonnummer på våra deltagare. Detta för att lätt kunna skicka ut information om smitta till exempel har uppstått efter en aktivitet.
    • Vi gör vad vi kan för att du ska känna dig trygg när du deltar på våra aktiviteter. Har du frågor är du välkommen att kontakta någon i styrelsen i din lokalavdelning.

 Anslut dig till oss

 Du som STF-medlem kan själv välja vilken lokalavdelning du vill tillhöra. Du kan välja att vara medlem i flera.
Vi hoppas förstås att du vill vara ansluten till oss. Vill du det så kan du antingen komma på vårt årsmöte och där anmäla dig till oss direkt, du kan också maila till stfdalabergslagen@stfturist.se
eller ringa till oss (kontaktuppgifter hittar du under ”Styrelsen”).
Vi ser fram emot att se dig på våra aktiviteter även framöver!

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.