STF Botvid Lokalavdelning

Kontaktperson

Leif Larsson

Telefon: 073-7812466

stf.botvid@la.stfturist.se

Postadress

STF Botvid Lokalavdelning - Viltstigen 39, 14752 Tumba

Våra kommuner

Botkyrka, Salem

Anslut dig till vår lokalavdelning

Mejla ossså får du mer information om vår verksamhet

Bra att veta

STF Botvid är en lokalavdelning inom Svenska Turistföreningen. Som medlem i STF är du välkommen att ansluta dig till oss utan kostnad. Vår verksamhet leds av engagerade medlemmar som arbetar ideellt och gärna vill dela med flera allt det som finns att upptäcka och utforska inom våra kommuner och deras närhet.

Anslut dig till STF Botvid
Skicka oss uppgift om ditt medlemsnummer i ett mejl, sms eller brev så ansluter vi dig. Är du inte medlem i STF så kan du bli det genom oss.

Anmälan till aktiviteter
Anmälan till en aktivitet görs till angiven kontaktperson eller till stfbotvid@stfturist.se. Uppge alltid ditt telefonnummer (helst mobilnr) och ditt medlemsnummer vid anmälan. Alla är välkomna men icke-medlemmar betalar en högre deltagaravgift.

På vår hemsida kan du hitta senaste nytt, aktuella programpunkter, ändringar i programmet osv. Håll därför gärna utkik på hemsidan före anmälan till en aktivitet. Gäller även inför aktiviteter där ingen anmälan krävs.

Återbud
Det är viktigt att du meddelar kontaktpersonen för aktiviteten i så god tid som möjligt om du får förhinder att delta i aktiviteten.

Samåkning
När det inte går att resa med allmänna färdmedel ordnar vi med samåkning. Ersättning avtalas från fall till fall. Riktmärke är 20 kr/mil/bil.

Försäkring
Du som deltar i en aktivitet som arrangeras av STF omfattas av en olycksfallsförsäkring som gäller under aktiviteten oavsett om du är medlem eller inte.

Vill du engagera dig?
Har du har idéer och tips om studiebesök, natur- och kulturaktiviteter eller vill du kanske bara hänga på och passa lägerelden eller sköta närvarolistan någon gång då och då? Vi behöver all hjälp vi kan få och blir glada om du kontaktar någon i styrelsen eller mejlar stfbotvid@stfturist.se.

STF Botvid

Organisationsnummer: 802436-9657
Swish: 1236467450
Bankgiro: 5071-2496

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.