Tomtevandring 2022

Aktivitet

STF Borlänge-familj

01 Dec

 • 01

  Dec

  2022

Gratis

Medlem i STF

30 kr

Inte medlem
Planering pågår, uppdaterar kommer senare
STF Borlänge-familj lokalavdelning bjuder in till den traditionsenliga Tomtevandring som lyser upp i vintermörkret.
 • Senaste datum för anmälan: 29/11
 • Samling: Plättbacken , 17:30
 • Plats: Plättbacken
 • För vem? Alla
 • För mer information och anmälan: Magdalena Lindblom

Typ av aktivitet: Naturarrangemang

Aktiviteter

 • 01 Dec

  • 01

   Dec

   2022

  Tomtevandring 2022

  STF Borlänge-familj lokalavdelning bjuder in till den traditionsenliga Tomtevandring som lyser upp i vintermörkret.

  Läs mer

  Planering pågår, uppdaterar kommer senare
  Pris

  Medlem: Gratis

  Icke-medlem: 30 kr

 • 02 Dec

  • 02

   Dec

   2022

  Miniäventyr i Sjöberget naturreservat

  Välkommen att följa med STF Borlänge-familj på ett spännande Minäventyr. Miniäventyr är för korta ben som är sugna på stora äventyr. Vi tänker att det är barnen som styr tempot och att det är en kortare vandring. Barnvagn inte lämpligt, terrängen är både kuperad och vandringsleden har en del stenar och rötter. Att bära barn går bra. Alla är välkomna, medlemmar som icke medlemmar. Aktiviteten är för alla. STF-medlemmar deltar gratis och övriga betalar 30kr per vuxen. Alla barn deltar utan avgift. Avgiften betalas med Swish vid starten. Medlemskap i STF kan lösas innan aktiviteten via styrelsen, se fastklistrad-info på Facebooksidan. Sista anmälningsdag onsdag 30 november. Max 30 personer och först till kvarn. Anmälan sker via Facebooks meddelandefunktion eller via mail till stfborlangefamilj@stfturist.se. I anmälan anger du antal vuxna och barn samt ev allergi som kan vara bra att veta, det räcker inte att bara klicka i ”kommer” i evenemanget. Vi svarar på alla meddelanden. Anmälan behövs för att kunna köpa in energi till alla samt komma i kontakt med anmälda om så behövs. Undrar du något? Tveka inte att fråga! Skriv i evenemangsloggen eller skicka meddelande/mail. STF Borlänge familj hälsar alla välkomna

  Läs mer

  Vi träffas kl 9:30 fredag 1 december vid parkering Bysjön intill Bysjöns utbildningscentrum. Därifrån går vi en vandring på 1 km till grillplatsen Stora sten i Sjöberget naturreservat. Där njuter vi av elden, äter medhavd matsäck och leker. Sen vandrar vi tillbaka 1 km. Vi är tillbaka vid parkeringen igen senast kl 12. STF Borlänge familj bjuder på något adventsinspirerat tilltugg. Ta med egen matsäck och något att sitta på.
  Pris

  Medlem: Gratis

  Icke-medlem: 30 kr

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.