Pieskehaure – fasadmålning

Stugplatsen vid Pieskehaure har flertalet byggnader som är i behov av målning. Fjällstugan består av en gäststuga, stugvärdsstuga, förråd och en bastu som alla behöver ny fasadfärg. En del småfix brukar också behövas.

STF Pieskehaure Fjällstuga ligger tre dagsetapper, cirka 60 km,  från Kvikkjokk. Du och resten av gruppen kommer att flygas ut tillsammans med material till stugan. Därefter följer fem arbetsdagar som kommer att präglas främst av målning utomhus. Under uppdraget bor vi i gäststugan tillsammans med andra vandrare, stugvärd finns på plats. Ingen mobiltäckning finns vid stugan men däremot en bastu och härlig utsikt. Beroende på väder och vind finns möjlighet att gå på någon tur i området.

På hemvägen planerar vi att vandra tillbaka till Kvikkjokk. Vi rekommenderar därför att du har viss vandringsvana för att orka ta dig tillbaka med din packning.

Reseförslag
Du bokar din resa till Kvikkjokk på egen hand. Vi rekommenderar nattåg till Murjek och vidare buss till Kvikkjokk. Som medlem i STF har du medlemsrabatt på tågresor.

Uppdraget leds av Tina Stark. 

UPPDRAGET

När?
28 juli-6 augusti 2023.

Vad?
Fasadmålning.

Var?
STF Pieskehaure Fjällstuga

Gruppen?
Vi söker 6-8 personer.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.