STF Ytterhogdal Vildmarks Lodge

Mer om STF Ytterhogdal Vildmarks Lodge

På Ytterhogdal Vildmarks Lodge bor du bekvämt i egna stugor som är fullt utrustade för att du ska få en bekväm vistelse. Alla stugor har fantastisk utsikt över älven och ligger med naturen på första parkett. Här finns inga andra närliggande fastigheter utan du välkomnas till tystnad och lugn.

Stugorna, som är 150 kvadratmeter, rymmer upp till åtta personer och passar både för dig som vill komma iväg på egen hand eller till större grupper. Här finns tre sovrum och utomhus kan du tända din egna lägereld.

På området finns en privat strand där du kan bada, fiska, åka båt eller paddla kanot. Kanske vill du avsluta dagen med att njuta av vår badtunna eller bastu? Gillar du att vandra eller cykla har du kommit rätt, skogen finns precis utanför knuten. Inom en timmes bilresa når du även fyra skidområden.

Välkomna till oss och skön vistelse!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.