STF Wij Trädgårdshotell

Mer om STF Wij Trädgårdshotell

Välkommen till Wij Trädgårdar, en sprudlande oas mitt i de djupa Gästrikeskogarna, strax norr om Gävle. Det anrika säteriet Wij har under flera hundra år bjudit på kulturliv och Wij Trädgårdar blivit ett attraktivt resmål för besökare från hela världen. Den ekologiska trädgårdsparken sjuder av liv, upptäckarlust och nyfikenhet. Inslagen av konstnärliga uttryck i form av konsthantverk, smide och liknande ger upplevelsen en ytterligare dimension.

I anslutning till trädgårdsparken finns den vackra bruksmässen som med sina varsamt renoverade rum på övre plan rymmer Wij Trädgårdshotell. Här bor du bekvämt och vackert. Boende erbjuds även i vårt fina, moderna och nybyggda annex, Raggsocka Logi, beläget i bortre delen av parken ca 5 minuters gångväg från herrgårdsbyggnaden. Närheten till parken och Wij Trädgårdskök gör boendet perfekt för den lilla familjen eller för dig som söker ett bekvämt boende i en historisk och inspirerande omgivning. Oavsett var du bor har du som vår gäst fritt inträde till trädgårdsparken.

På nedre plan finns Wij Trädgårdskök, där det serveras både lunch och middag. Måltiderna är till stor del baserade på det som odlas och skördas i trädgårdarna, och dess blommor och kryddor ger måltiden extra glans. I trädgårdscaféet, även det beläget i trädgårdarna, kan du njuta av fika med nybakade konstverk.
 
Wij Trädgårdar är en upplevelse i sig och runt omkring väntar rika natur & kulturupplevelser året runt. Wij Trädgårdar är också en perfekt oas för en kreativ konferens eller mindre grupp som vill uppleva lugnet och de fina omgivningarna, njuta av god mat och vacker herrgårdsmiljö. I det anrika säteriet finns idag moderna konferensrum. Här arrangeras också kurser, temadagar och evenemang där du som besökare kan delta. Under hösten går den årliga skördefesten.
 
Wij Trädgårdar är en gemensam satsning i Ockelbo, där vi som driver den dagliga verksamheten är två systrar, Marika och Katarina Hansson. Som födda och uppvuxna i Ockelbo, har vi sprungit runt i trädgårdarna på säteriet sedan barnsben. Tillsammans med våra fantastiska medarbetare gör vi allt för att du som gäst ska få ta del av den härliga anda och spännande kulturhistoria som finns här.
 
Vi önskar dig varmt välkommen till en fin vistelse här hos oss.
 
Marika & Katarina Hansson

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.