STF Wij Trädgårdshotell

Mat & dryck

Välkommen in i hjärtat av Rosträdgården! I Wij Trädgårdskök serverar vi lokalproducerad mat, med inspiration från våra vackra trädgårdar, baserad på de råvaror som säsongen erbjuder. När solen värmer välkomnas du in i vår rosenträdgård och kan njuta av den vällagade maten uppdukad mitt bland trädgårdens sprudlande grönska.

Under större delen av året erbjuder vi både lunch och middag, samt härliga bruncher på utvalda helger. Om du besöker oss på vinterhalvåret, ber vi dig att kontakta vår reception för att kontrollera vilka dagar köket håller öppet. Här får du en härlig upplevelse där den personliga servicen är en viktig ingrediens.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.