STF Wij Trädgårdshotell

Grupper

Wij Trädgårdar är den perfekta oasen för en kreativ konferens eller mindre grupp som vill uppleva lugnet och de vackra omgivningarna och samtidigt njuta av god mat och övernattning i vacker herrgårdsmiljö.

Konferens

Vi välkomnar konferenser och kan erbjuda moderna konferensrum i charmiga lokaler i det anrika säteriet. Ni får tillgång till stora ytor med flera grupprum och gott om plats för kreativa diskussioner. Lunch och middag serveras på Wij Trädgårdshotell och bekvämt boende i enkelrum finns ett stenkast bort i det nybyggda annexet Raggsocka Logi.

Bröllop & fester

Varmt välkommen att abonnera hela huset för en härlig trädgårdsfest, bröllop eller annan begivenhet. I samråd med oss planerar vi festligheten så som ni önskar, och ni får egen tillgång till hela herrgårdshuset, restaurangen och den omgivande rosenträdgården.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.