STF Vita Krala

Hållbarhet

Respekt för naturen genomsyrar allt vi gör på Vita Krala. Från byggnadsvård med naturliga materialval som trä, lera och naturtextiler i husen till ekologiska och egen- eller närproducerade ingredienser till våra måltider. Vattnet värmer vi upp med solpaneler och vi förbereder nu för att installera bergvärme. De produkter vi säljer i vår butik är från vår egen trädgård, återbruk från trakten och andra ekologiskt producerade varor. Vi värnar också om vårt lokalsamhälle och samarbetar med andra aktörer och leverantörer i närområdet för att bidra till att fler ska kunna bo och verka här.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.