Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Vita huset vid Stora Le

I Vita huset bor du bekvämt i ljusa, fräscha och rymliga rum i huvudbyggnaden eller i någon av de två stugor som ligger i trädgården intill. Under ditt besök parkerar du gratis på parkeringsplatsen alldeles intill boendet. Vita huset har öppet för bokningar året runt.   

Bo i rum i huvudbyggnaden
På bottenvåningen finns sex dubbelrum som kan kompletteras med extrasäng och/eller spjälsäng.  Alla rum på bottenvåningen har egen, rymlig toalett och dusch. På våning två finns två rum med dagbädd som du själv bäddar ut till en dubbelsäng, dessa rum har egen toalett och delad dusch i korridoren. På andra våningen finns även ett enkelrum, ett familjerum (båda med egen toalett och dusch), TV-rum och sällskapsrum med spel och böcker.   

Alla rum har kylskåp och pentry för tillagning av enklare måltider. På våning ett finns också mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare att låna. Frukost, sänglinne, handdukar och slutstädning ingår i alla rumspriser. Gratis Wi-Fi finns i huvudbyggnaden. Ramp finns till huvudentrén.   

Under högsäsong (mitten av maj till och med augusti) ingår frukostbuffé i rumspriset, medan det under övrig tid på året erbjudes rum med självhushåll till ett rabatterat pris. Planerar du att komma med ett större sällskap erbjuds hel- eller halvpension när som helst under året.    

Bo i stuga
De två stugorna, Ängön och Strandön, ligger i trädgården bredvid huvudbyggnaden. I båda stugorna har du naturen nära och en fantastisk sjöutsikt. Behöver du Wi-Fi eller vill se på TV är du välkommen in till huvudbyggnaden.   

Ängön – bekväm stuga för fyra med kök och badrum
I stugan Ängön kan fyra personer och eventuella husdjur bo bekvämt. Stugan har en dagbädd som bäddas ut till en dubbelsäng samt en våningssäng. I stugan finns kök, matplats och badrum. Grill finns att låna. Njut av sjöutsikt i utemöbler på baksidan av stugan. Möjlighet finns att köpa till sänglinne och handdukar. Du väljer själv om du vill städa stugan vid avresa eller om du vill köpa till  det. Frukostbuffé som serveras i huvudbyggnaden kan köpas till under högsäsong.    

Strandön – enklare boende för två
I Strandön-stugan kan du som vill ha ett enklare boende få en naturnära, mysig vistelse med sjön som en tavla utanför fönstret. Stugan som är på tolv kvadratmeter, har en dagbädd som du själv bäddar ut till dubbelsäng och rymmer två personer, sänglinne och handdukar ingår. Du nyttjar badrum i huvudbyggnaden. Vår populära frukostbuffé ingår för dig som bor i Strandön och serveras i huvudbyggnadens trevliga matsalar. För övrig tillredning av mat finns mikro och kaffebryggare i huvudbyggnaden samt grill att låna. Stugan har egen, avskild uteplats med magisk utsikt. Slutstädning ingår om du bokar Strandön. Observera att Strandön endast är bokningsbar under högsäsong.   

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.