STF Visby/Rävhagen Vandrarhem

Mer om STF Visby/Rävhagen Vandrarhem

Vandrarhemmet Rävhagen ligger strax utanför världsarvsstaden Visby. Här bor du i lugna omgivningar med närhet till Visbys kultur- och nöjesliv. Vandrarhemmet ligger i en mysig skogsglänta ett par kilometer från Visby ringmur.

I anläggningens huvudbyggnad finns rum med mellan två och sex bäddar. Alla rummen ligger mot en korridor med nära tillgång till toalett, dusch och kök. Vid köket finns även en samlingssal med TV. Intill huvudbyggnaden ligger stugbyn med tolv stycken fyrabäddsstugor. I varje stuga finns dusch, toalett och ett eget pentry.

I vandrarhemmets annex ligger receptionen och här finns rum med mellan två och fyra bäddar. I varje rum finns dusch, toalett, kylskåp, vattenvärmare, tv med dvd och varje rum har en egen uteplats.

På anläggningen kan du hyra cykel, tvättmaskin och äta i vår frukostservering där vi sätter fokus på mat som är egentillverkad, kravmärkt, ekologisk, närodlad och närproducerad. Frukost ingår för de som bokat rum 21 maj till 10 september. Självhushållstugor kan köpa till frukost. Det finns även tillgång grillplats. Gratis WiFi. Vi har även laddstolpe för el-bilar.

Anläggningen ligger 50 m från Visby ishall och det är även nära till andra sportaktiviteter som Visbytravet, ridhus, fotbollsplaner och motionsspår. Passar lika bra för semesterfirare som för skolresor och idrottsläger.

Avstånd:
Visby centrum 2 km. Livsmedelsaffär 500 m. Busshållplats 500 m. Havet 4 km.

OBS! Obligatorisk förbokning.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.