STF Vilhelmina/Kyrkstaden

Hitta till STF Vilhelmina/Kyrkstaden

Vandrarhemmets adress är Storgatan, 912 33 Vilhelmina. Receptionen finns på Turistbyrån i Tingshuset på Tingsgatan 1.

Med bil
Norrifrån
E45, Sagavägen, Vildmarksvägen. Vid norra infarten efter kyrkan svänger ni av till vänster. Kyrkstaden kommer efter ca 150 meter. Receptionen på Turistbyrån, Tingsgatan 1 (Tingshuset).

Söderifrån
E45 in i Samhället. Receptionen: sväng första höger efter ICA. Det är skyltat turistinformation och loggan för vandrarhem. Sväng sen första vänster bakom ett rött hus. Receptionen är i den stora vackra byggnaden, Tingshuset.

Vandrarhemmet: Kör igenom samhället fram till Stenmans konditori (ett runt hus i en y-korsning). Ta till höger i korsningen och kör upp för backen. Högst upp i backen på höger sida ligger Kyrkstaden.

Från flygplatsen
E45 in i Samhället. Receptionen: sväng första höger efter ICA. Det är skyltat turistinformation och vandrarhem. Sväng sen första vänster bakom ett rött hus. Receptionen är i den stora vackra byggnaden, Tingshuset.
Vandrarhemmet: kör igenom samhället fram till Stenmans konditori (ett runt hus i en y-korsning). Ta till höger i korsningen och kör upp för backen. Högst upp i backen på höger sida ligger Kyrkstaden.

Med buss
Fråga chauffören om han kan släppa av dig utanför Posten/Bil och Fritid (korsningen E45/Postgatan). Från busstation följ vägen mot centrum. Därifrån tar ni till vänster uppåt ca 400m på högersida ligger turistbyrån och reception för vandrarhemmet i det vackra Tingshuset.

Vandrarhemmet ligger 150m från receptionen.
  • GPS-koordinater: N64.626561°, E16.653631°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.