STF Vilhelmina/Kyrkstaden

Hitta till STF Vilhelmina/Kyrkstaden

Vandrarhemmets adress är Storgatan, 912 33 Vilhelmina. Receptionen finns på Turistbyrån i Tingshuset på Tingsgatan 1.

Med bil
Norrifrån
E45, Sagavägen, Vildmarksvägen. Vid norra infarten efter kyrkan svänger ni av till vänster. Kyrkstaden kommer efter ca 150 meter. Receptionen på Turistbyrån, Tingsgatan 1 (Tingshuset).

Söderifrån
E45 in i Samhället. Receptionen: sväng första höger efter ICA. Det är skyltat turistinformation och loggan för vandrarhem. Sväng sen första vänster bakom ett rött hus. Receptionen är i den stora vackra byggnaden, Tingshuset.

Vandrarhemmet: Kör igenom samhället fram till Stenmans konditori (ett runt hus i en y-korsning). Ta till höger i korsningen och kör upp för backen. Högst upp i backen på höger sida ligger Kyrkstaden.

Från flygplatsen
E45 in i Samhället. Receptionen: sväng första höger efter ICA. Det är skyltat turistinformation och vandrarhem. Sväng sen första vänster bakom ett rött hus. Receptionen är i den stora vackra byggnaden, Tingshuset.
Vandrarhemmet: kör igenom samhället fram till Stenmans konditori (ett runt hus i en y-korsning). Ta till höger i korsningen och kör upp för backen. Högst upp i backen på höger sida ligger Kyrkstaden.

Med buss
Fråga chauffören om han kan släppa av dig utanför Posten/Bil och Fritid (korsningen E45/Postgatan). Från busstation följ vägen mot centrum. Därifrån tar ni till vänster uppåt ca 400m på högersida ligger turistbyrån och reception för vandrarhemmet i det vackra Tingshuset.

Vandrarhemmet ligger 150m från receptionen.
  • GPS-koordinater: N64.626561°, E16.653631°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er