STF Vilhelmina Kyrkstaden

Hitta till STF Vilhelmina Kyrkstaden

Vår adress är Storgatan, 912 33 Vilhelmina. Receptionen finns på Turistbyrån i Tingshuset på Tingsgatan 1.

Med tåg:
Du kan ta tåget hela vägen till Vilhelmina. Det går även nattåg så du kan komma fram utvilad. Sommartid kan man åka med klassiska Inlandsbanan till Vilhelmina. En upplevelse i sig!

Med flyg:
Vilhelmina har sin egen flygplats, South Lapland Airport med flyg från Stockholm.

Med bil:

Norrifrån
E45, Sagavägen, Vildmarksvägen. Vid norra infarten efter kyrkan svänger ni av till vänster. Kyrkstaden kommer efter ca 150 meter. Receptionen på Turistbyrån, Tingsgatan 1 (Tingshuset).

Söderifrån
E45 in i Samhället. Receptionen: sväng första höger efter ICA. Det är skyltat Turistinformation. Sväng sen första vänster bakom ett rött hus. Receptionen är i den stora vackra byggnaden, Tingshuset.

Med buss:
Fråga chauffören om det gr bli avsläppt utanför Posten/Bil och Fritid (korsningen E45/Postgatan). Från busstation följ vägen mot centrum. Därifrån tar du till vänster uppåt ca 400m på högersida ligger turistbyrån och reception i det vackra Tingshuset.
  • GPS-koordinater: N64.626561°, E16.653631°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.