Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och nu kämpar vi för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

STF Vilhelmina Järjagården Vandrarhem

Hitta till STF Vilhelmina Järjagården Vandrarhem

Bil: Kör E45 från Vilhelmina i riktning mot Storuman, 26 km. Därefter vänster mot Storsele (skylt Järjagården) 2 km. Järjagården ligger i slutet av byn, till höger på en höjd.

Flyg: Att besöka vildmarken ska vara enkelt. Till Järjagården tar du dig smidigt med flyg, direkt från Stockholm till flygplatsen i Vilhelmina. Du kan även flyga till Umeå, och därifrån fortsätta resan med hyrbil.

Buss: Res bekvämt med nattbussar. Lapplandspilen förbinder Vilhelmina med Cityterminalen och Arlanda Flygplats över veckosluten.
  • GPS-koordinater: N64.816123°, E16.824832°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.