STF Vaxholm/Bogesund Vandrarhem

Mer om STF Vaxholm/Bogesund Vandrarhem

Kom och njut! Välkommen till natursköna Bogesund i Stockholms innerskärgård vid Vaxholms inlopp. Bogesunds slottsvandrarhem ligger i en härlig slottsmiljö i ett naturreservat, 4 km utanför Vaxholm.

Slottsvandrarhemmet erbjuder ett boende med hästhagar och Bogesunds Slott som närmsta grannar. Alla våra rum är fräscha och personlig inredda. Du bor i dubbelrum eller 4-bäddsrum med dusch och wc i korridoren och det finns ett gemensamt kök för självhushåll. Tvättstuga med tvättmaskin finns att hyra för låg kostnad för våra gäster. I den gamla trädgårdsmästarbostaden drivs idag ett mysigt café med hembakat bröd.

Vaxholm är skärgårdens huvudstad och porten till Roslagen. Den charmiga idyllen är en knutpunkt för båttrafiken i mellanskärgården och norra skärgården. Här finns små charmiga butiker, nöjesliv, gallerier och friluftsbad mitt i stan.

Vaxholms kastell är en av sevärdheterna i närheten och på Bogesunds Slott sägs det att vita damen spökar. Sjöliv, golf eller solbad på klipporna vid vattnet finns alltid nära till hands i Vaxholm.

Bogesundslandet är vidsträckt och erbjuder vintertid ofta möjligheter till längdskidåkning, framför allt på Vaxholm GKs golfbana. Många kommer också till Bogesund för att cykla mountainbike, vandra och plocka bär/svamp.

Servering
Kök med höga ambitioner och matsal med utsikt över slottet. Frukostservering varje dag mot förbokning. Mat endast till förbokade grupper om min 10 personer.
Café Parkvillan har öppet på lördagar och söndagar kl. 12-16 från april – oktober.
December-mars är caféet stängt.

Se och göra
Strövområde i naturreservat med markerade vandringsleder, golfbanor i närområdet. Bad 800 m. Bogesunds slott med visningar för grupper. Allmänna visningar helger sommartid www.bogesundsslott.se. Golfbana 1 km www.waxholmsgolfklubb.se, 4 km till Vaxholm i sekelskiftesmiljö med butiker, restauranger och Kastellet.

Vid bokning av husdjursrum kontakta oss personligen på telefon 08-54175060.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.