STF Västervik Hotell Park

Mer om STF Västervik Hotell Park

Vi vill att Du ska sova så där gott som om Du sovit hemma. En god natts sömn och en härlig frukost brukar göra susen när man är på resande fot. Och om man känner sig som hemma är det pricken över i:et. Det är lite så vi har tänkt här på Hotell Park. Mysigt, ombonat och nästan som hemma.

Huset är från 1881 och här finns knarrande golv, sneda väggar, blommiga tapeter och fönster som kan öppnas mot staden utanför. Hos oss bor du i bekväma rum med bäddade sängar och eget badrum. Hotellet ligger centralt i Västervik med direkt närhet till järnvägsstation och vår mysiga stadskärna. Men också lite avskilt, så du kan slå dig ner i vår trädgård med en bok och nästan glömma att du är mitt i stan. Havet som kännetecknar skärgårdsstaden Västervik finns tillgänglig för dig precis runt hörnet. Skärgårdsbåtarna ligger ett stenkast bort.

Västervik har kallats ”Ostkustens pärla” och det är en träffande beskrivning. Här finns det bästa av allt samlat på liten yta. Mysiga restauranger och fik för alla smaker, små personliga butiker och en absolut närhet till skärgården. Här väntar också rika natur och kulturupplevelser. Västerviksbygden är full av vandringsleder från norr till söder, och kan erbjuda något för alla. Kombinera med sköna utflykter till skärgårdsöarna, bada, fiska, klättra, hyr kajak eller cykel. Besök Astrid Lindgrens värld, Gränsö slott eller Västerviks museum och beskåda gatukonst i världsklass. Upplevelserna är många året runt, och vi delar gärna med oss av våra smultronställen och tipsar om våra egna favoritleder!

Hjärtligt välkommen ”hem” till oss!

Anna och Magnus Liljander

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.