STF Västervik Hotell Park

Hitta till STF Västervik Hotell Park

Till Västervik kan du ta dig via tåg eller buss:

Buss
Med Expressbuss kan du enkelt ta dig till och från Västervik. Expressbussen utgår från flera orter utanför Kalmar län. Läs mer om tidtabeller på deras hemsida swebus.se. Från stoppet på Resecentrum Västervik är det endast en kort promenad till oss.

Tåg
Västervik har förbindelse med stambanan och det går dagliga turer mellan Linköping och Västervik. Läs mer om biljettköp och trafikinformation på SJs hemsida. Från tågstationen är det endast en kort promenad till oss.

För dig som kommer med bil:
Sväng av väg E22 mot Västervik. Följ skyltar mot ”Centrum” och ”Sjukhus”. När du passerar Västerviks Sjukhus fortsätter du rakt fram över bron och kör vänster mot ”Skärgårdsbåtarna”. Sedan tar du andra avfarten till vänster in på Strömsgatan och så första till vänster in på Norra Järnvägsgatan. Hotell Park ligger på nummer 8.

Parkering
Det finns 7 platser på gatan utanför hotellet. I hela centrum gäller avgift mån-fre 9-18, 6kr/h. Betalas lättast via appen Easy Park.

GPS koordinater
N 57° 45.367, E 16° 38.569
  • GPS-koordinater: N57.75632°, E16.642474°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.