Hållbarhet

Boendets huvudsida: STF Västervik Hotell Park

Hållbarhet är en fråga som är ständigt närvarande för oss och vi har detta med oss i alla beslut vi tar. När vi renoverar så väljer vi så långt det går miljömärkta alternativ och handlar mer än gärna på Second Hand och antikbutiker. För någon kanske renovering innebär att slänga ut och köpa nytt. För oss handlar det snarare om att ta hand om, fixa till, hitta ny plats och endast köpa det som verkligen måste köpas. Lite som hemma så blir det en blandning av gammalt och nytt, älskat och bytt.

När det gäller frukost är vår vision att kvalitet går före kvantitet.  I dagsläget är 70 % av utbudet på vår frukostbuffé ekologiska och vi försöker hela tiden byta ut ännu fler av produkterna mot ekologiska alternativ. Vi vill att du ska få en så god och smakrik frukost som möjligt med produkter av bra kvalitet. Samtidigt tycker vi inte det är hållbart att slänga mat. Vi lägger därför upp lite mindre, och fyller istället gärna på när något tagit slut. Det innebär att vi slipper slänga mat, samtidigt som du alltid hittar fräscha produkter på bordet.

Sopsortering är en självklarhet och i våra samarbeten ser vi till hållbarhet. Exempelvis kan vi nämna  att det tvätteri vi anlitar använder sig av svanenmärkta produkter och driver sin anläggning på biodiesel. På så sätt bidrar vi gemensamt till en större hållbarhet.

Se tillgänglighet och boka. Från 600 kr

Sök & boka

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.