Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Västervik Hotell Park

Huset byggdes 1881, vilket innebär att vi har en massa tjocka väggar som står där de står och inte låter sig flyttas på i första taget. Det har gjort att de flesta rummen är väldigt stora och rymliga, förutom ett endaste rum som är pyttelitet. Det pyttelilla har fortfarande allt som behövs för en god natts sömn, men i lite mindre format då. Här finns knarrande golv, sneda väggar, blommiga tapeter och fönster som kan öppnas mot småstaden utanför.

Hotellrummen ser alla olika ut till färg och form och inredning. Samtliga rum har bekväma och skönt bäddade sängar samt eget badrum med dusch och toalett. Avresestäd och frukost ingår givetvis alltid.

Hos oss finns totalt 13 rum och 24 bäddar. Vi kan även erbjuda 10 extrabäddar för barn och resesäng för bebisar. Dessa kan hyras på förfrågan mot en kostnad av 125 kr/dygn.

10 av rummen ligger i huvudbyggnaden där det även finns reception och frukostmatsal. Rummen i huvudbyggnaden ligger på olika våningsplan, och vi ber dig observera att dessa endast nås via trappa, då hiss saknas i vårt hus.

De andra tre rummen ligger på vår mysiga innergård och har alla egen ingång. I ett av dessa rum välkomnar vi även hundar mot förbokning och avgift. Om du önskar ta med hunden krävs därför att du förbokar detta direkt med oss. Vänligen observera att husdjur inte får vistas inne i huvudbyggnaden.

Innergården är en liten grön oas och till för alla boende. Sommartid finns gott om trädgårdsmöbler och vid fint väder kan du såklart äta din frukost här.

Några av våra rum är utrustade med vattenkokare och litet kylskåp. I vår frukostmatsal finns möjlighet att gratis fixa kaffe eller thé om du önskar. Du kan även låna mikrovågsugn, bestick och tallrikar här.

Receptionens öppettider varierar över året, så kolla upp vad som gäller när just du vill komma.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.