STF Vallåsens Värdshus

Grupper

Möten och konferens i tystnaden
Vallåsens Värdshus utgör ett personligt och fokuserat val för konferens, kick-off och utbildning. Många av våra gäster kommenterar hur tyst det är. Det susar lite i träden. En och annan hackspett låter lite ibland. Hos oss finns ytor både inne och ute att disponera och använda. Ni kan känna er som hemma, helt enkelt.

Vår största möteslokal har plats för upp till 40 personer. I anslutning finns ett orangeri som utgör en kreativ yta. Vi har 23 hotellrum. Om ni som grupp är minst 20 personer som bor på enkelrum har ni hela vårt ställe exklusivt för er själva.

Våra bästa aktivitetstips för grupper
Gällande aktiviteter för teambuilding finns flera alternativ på plats hos oss. Exempelvis mountainbiking (hinderbana, guidad tur eller kurs), femkamp i skogen, badtunna och yoga. Vi kan också rekommendera aktivitetsbolag och evenemang i närheten.

Det som är nära, enkelt och återspeglar vad vi själva gillar fungerar ofta som de bästa aktiviteterna. Precis runt knuten finns markerade slingor i skogen för promenad, löpning och cykling. Mountainbikes av hög kvalitet kan din grupp hyra genom Ridge Cycling, och antingen navigera själva eller hyra in en guide. Cyklingen i sig är en bra aktivitet som snabbt tar ut din grupp i naturen, men den kan även kombineras med ett besök på Kungsbygget Äventyrspark för en extra adrenalinkick.

Vårt läge är smidigt – bara en kvart i bil från E6:an, ganska exakt halvvägs mellan Göteborg och Köpenhamn. Det tar omkring 1,5 timma att köra från Göteborg och Köpenhamn, ca 1 timma från Malmö.

Hyr hela stället
Släktfest, födelsedag, bröllop, yogaretreat eller firmafest – anledningarna varierar bland de gäster som hyr hela vårt ställe till sin fest eller evenemang. Fördelarna är många: Dina gäster bor över och kan koppla av när det är fest. Ni äter frukost tillsammans. Ni är våra enda gäster och har hela stället för er själva. Ni kan välja att bo på självhushåll och ordna med mat själva eller att boka mat genom oss.

Fest och bröllop
Vår festlokal har plats för omkring 80 personer och sitter samman med ett luftigt orangeri. Utanför finns en stor trädgård och en scen. Vi har 23 hotellrum och en passionerad kökschef som dessutom bakar makalösa tårtor. Här finns med andra ord alla möjligheter att skapa festen eller bröllopet du drömmer om.

Drop-in-bröllop 12 juni
Fria redan idag och låt oss ta hand om vigsel med allt vad det innebär. Litet men maxat med kärlek blir det när vi blir ett litet Las Vegas i skogen: Las Vallis alltså!

Inspirerade av enkla, festliga löpande band-bröllop i Las Vegas välkomnar vi par som vill gifta sig i linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. På plats och inkluderat i paketet finns bland annat vigselförrättare, vittnen, en bukett nyplockade blommor, trubadur och fotograf – allt ni faktiskt behöver för en vacker och minnesvärd stund. Självklart går det bra att ta med egna vittnen, men på grund av rådande situation begränsar vi sällskap till åtta personer, inklusive bröllopsparet.  Så varför inte gå mot strömmen och låta 2021 bli ert bröllopsår? Välkommen att kontakta oss!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.