STF Vålådalen Fjällstation

Grupp & konferens

Bygg teamet med gemensamma fjällupplevelser! I Vålådalen håller ni gruppen samlad i en miljö som ger lugn och inspiration att tänka nytt och klokt. Ni befinner er på idrottshistorisk mark, här har OS-legender inom en mängd olika idrotter formtoppat. Vi har aktiviteterna som utmanar, får er att skratta och ger minnen för livet – allt från hisnande forsfärder till smakrik ostprovning. Fjällstationen har konferenslokaler för både små och stora grupper, upp till 400 personer. Vi tar emot gruppbokningar under hela året, oavsett säsong. Kontakta oss på tel 0647-353 00 eller info@valadalen för offert.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.