Gruppbokning

STF Undersvik Gårdshotell & vandrarhem ger oanade möjligheter för konferenser, läger, kurser och andra lärande aktiviteter. Du kan hyra hela gården, ett specifikt hus eller bara ett konferensrum under en dag.  

Hyr hela gården

Tänk dig att hyra hela gården vid vackra Ljusnan 15 minuter med bil från Järvsö – det kan bli möjligt! Söker du plats för ett läger, en grupp, en familjetillställning, en mindre konferens eller behöver avskildhet av något annat skäl så kan du hyra hela STF Undersvik Gårdshotell & vandrarhem. Det är bara att breda ut sig och ta alla resurser i anspråk. Totalt 138 bäddar och flera konferensrum.  

Hyr hela huset

Murraygården

Vårt koncept Hyr hela huset är ett perfekt alternativ för små och stora sällskap som vill träffas i hemtrevlig miljö. Murraygården är perfekt för det. Här får ni exklusiv rätt till ett helt boende, med både bäddar, allmänna utrymmen, bastu och dusch. Totalt 23 sängplatser fördelat på sju rum. Lagar mat gör ni tillsammans i gästköket. Vill ni hellre ha allt ordnat kan vi erbjuda helpension, aktiviteter och andra serviceupplägg som passar just dina behov och önskemål.  

Välj bland flera olika lokaler

Vi erbjuder flera konferens- och mötesrum. Vår största lokal Ljusnan tar i biosittning cirka 100 personer, skolsittning cirka 80 personer och U-bord/öar cirka 30 personer. Här finns projektor, duk och ljudutrustning.   

Orsjön är perfekt för mingel för upp till 30 personer och kan även möbleras som konferenslokal för upp till för 40 personer. Lokalen har projektor och duk för bildvisning.  

Orsjörummet

Två mindre konferensrum, Svedåsen och Dalsjö, rymmer vardera 10 personer. Lokalerna har LED-skärm och videokonferensutrustning.  

Lillgården har två mindre konferensrum för 4 respektive 8 personer. Rummen har TV skärm med datoringång. Lillgården har även ett samlingsrum med loungedel.  

Murraygården har två långbord för 8 personer vardera och storbilds-TV. Huset är perfekt för mindre konferenser likt styrelsemöten.    

Bröllop

Bröllopsdagen är en av livets största händelser, ett speciellt tillfälle att fira tillsammans med familj och vänner. Varför inte göra det till ett oförglömligt minne genom att vara hos oss i den vackra miljön på Undersvik och bryggan nere vid Ljusnan?  

Här kan ni välja att vigas kyrkligt i den vackra Undersvik Kyrkan eller i byggnadens eget kapell.  

Varför inte stanna en eller flera dagar efter bröllopet och spendera dagarna i underbara Hälsingland? Anläggningen erbjuder allt från avkopplande stunder, goda måltider och närhet till friluftsaktiviteter för er och era gäster.  

Låt oss hjälpa er designa ert Undersviksbröllop precis så som ni vill ha det!  

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.