STF Umeå Vandrarhem

Hitta till STF Umeå Vandrarhem

Flyg
Efter varje anlänt flyg går det flygbuss in till centrum. Närmaste hållplats ligger på Vasaplan.

Bil
STF Umeå Vandrarhem ligger i korsningen Skolgatan/E4:an. kommer du söderifrån så svänger du vänster i söderslättsrondellen Ikea och när ni kört över Tegsbron/Umeälven svänger ni höger i tredje trafikljuset. Kommer du norrifrån, sväng vänster vid det andra trafikljuset efter viadukten som går över E12.

Tåg och buss
Umeås tåg- och busstation ligger nästan vägg i vägg med varandra på Järnvägsallén. Enklaste vägen till vandrarhemmet är att följa Rådhusesplanaden rakt fram (mot Rådhuset) och sedan tar du höger vid Skolgatan. Följ Skolgatan i fyra kvarter så har du vandrarhemmet på vänster sida.
  • GPS-koordinater: N63.827502°, E20.2574°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.