STF Trosa Lagnö Studio

Upplev

På Lagnö studio kan man ha det lugnt och skönt. Njuta av den stora trädgården med bäck och damm. Se en film i biorummet. Ta ett bastubad.

När du sedan vill ge dig ut på upptäcktsfärd väntar mycket runt hörnet. Vandra någon etapp av den vackra 900 km långa Sörmlandsleden eller besök naturreservatet. Trampa iväg på cykel och njut av natur och kust.

Missa heller inte att besöka det pittoreska Trosa med sina små gränder, låga träbebyggelser och gästhamn. I Trosa kan man också paddla havskajak, uppleva slotten Tullgarn och Nynäs och besöka medeltida kyrkor från 1100- och 1200-talen. Eller bara strosa bland små butiker med en avkopplande fika på något av stadens konditorier.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.