STF Trosa Lagnö Studio

Mer om STF Trosa Lagnö Studio

Välkommen till Lagnö Studio, underbart beläget vid Lagnöbukten nära ett naturskyddat område med jordbruk, djur och det svenska kustlandskapet nära till hands.

Lagnö Studio ligger i en gammal renoverad ladugård. De gamla stockarna och de breda golvskivorna har bevaras. Lagnö studio är beläget vid havet 7 km utanför den pittoreska staden Trosa och här har många svenska filmpärlor klippts och ljudlagts. Runt huset hittar du både får, hästar och hönor. I trädgården finns utegrill, lekplats och en härlig vedeldad bastu. Du hittar badstranden 700 m bort.

Här finns sex gästrum med plats för 2-4 personer, både med våningssängar och med hotellsängar. Rummen är inspirerade av svenska filmer som Ronja Rövardotter, Picassos äventyr och Mitt liv som hund. Här finns stora gemensamhetsutrymmen och ett trevligt gästkök med matplatser.

Du kan också bo i Trädhuset, en natursvit för två i gårdens största lönn med utsikt över trädgården och med havsviken i bakgrunden. Det lilla huset i trädkronan rymmer en grandlitsäng (140 cm) och en stor taktäckt veranda. Frukost ingår och levereras upp nästa morgon. Köp till ett bastubad och delikorgen att avnjuta på verandan så är upplevelsen komplett. En natt här är en upplevelse för alla sinnen.

Eller sov under bar himmel i våra härliga hängmattor! Ett perfekt stopp för dig som söker det lilla extra. Med lätt packning tar du en kort promenad genom en liten hage och anländer vår lounge i en dunge av kastanjeträd. Här hänger hängmattorna bäddade och färdiga för en unik upplevelse. Låt dig vaggas till sömns av trädens sus! På morgonen väntar frukostkorgen att avnjutas i det gröna. Kvällen avslutas förslagsvis med ett bastubad. Beställ gärna till vår lilla delikatesskorg med godsaker för två för extra mys.

Oavsett hur du väljer att bo, erbjuds ett personligt och hemtrevligt boende i en avkopplande och naturskön miljö, nära till vatten, skog och äng.

Varmt välkommen!

*****
Anpassningar med anledning av Corona
För att du som gäst ska känna dig trygg när du kommer till oss i Coronatider har vi gjort nedanstående anpassningar i vår verksamhet. Denna information kan komma att uppdateras löpande.

• Hos oss bor du vackert ute på landet i eget rum.
• Vi har ersatt frukostbuffén med frukostkorg att ätas i naturen, i vår vackra trädgård eller inomhus.
• Vi har ställt iordning en matlagningsstation i trädgården om du vill laga din mat utomhus.
• Vi erbjuder en supékorg för dig som vill ta paus från matlagning.
• Slutstäd av rum ingår alltid och vi har utökat vår städning med nya rutiner.
• Allmänna utrymmen rengörs och desinficeras regelbundet.
• Handsprit finns.
• Vi har infört bokningslista för vår biograf.
• I natursviten ”Trädhuset” har du möjlighet att dra dig undan och vara helt för dig själv. Här finns tillgång till egen utomhusdusch och utetoa.

*****

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.