STF Trollhättan/Gula Villan Vandrarhem

Mer om STF Trollhättan/Gula Villan Vandrarhem

Vår mysiga gula villa ligger i ett lugnt område, men endast ett stenkast från Resecentrum. Till gågatan i centrum är det fem minuters promenad till oss. Huset, som är byggt i början av förra seklet, har varit vandrarhem sedan 1996. Här bor du lugnt och tryggt i något av våra 12 mysiga rum. När du checkat in bjuder vi på kaffe/te och kaka i vår hemtrevliga matsal.

Hos oss kan du nu även hyra för längre period, exempelvis om du arbetar, studerar, har sålt ditt boende eller pga renovering av egen bostad behöver tillfälligt boende. Välkommen att kontakta oss direkt via mail eller telefon för prisuppgift och bokning.

Vi serverar varje dag en trevlig och stärkande frukostbricka och den kan beställas vid bokning eller vid incheckning. Frukosten är gratis för barn under 10 år. Föredrar du att laga din egen mat så finns ett nyrenoverat kök på övervåningen. Vi erbjuder även möjlighet att låna barnsäng.

Vårt större uppfräschade kök på bottenvåningen går att låna av större sällskap som vill laga mat gemensamt vid hyra av hela huset. Om ni inte vill laga maten själva hjälper vi gärna till med tips på catering. Vi välkomnar idrottsgrupper, släktträffar och företagsevent och andra. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att få vistelsen så bra som möjligt.

Vi hoppas att du får en härlig tid hos oss!

*****
Anpassningar med anledning av Corona
För att du som gäst ska känna dig trygg när du kommer till oss i Coronatider har vi gjort nedanstående anpassningar i vår verksamhet. Denna information kan komma att uppdateras löpande.

• Även om vi gärna vill träffa dig, har du möjlighet till självincheckning utan fysisk kontakt
• Vår frukostbuffé är ersatt av en härlig frukostpåse som du kan välja att äta på ditt rum eller utomhus.
• Både uteplats och balkong finns att tillgå.
• I matsalen har vi tagit bort ett par bord för att skapa en luftigare känsla.
• Vi har uppdaterat våra städrutiner. Alla gemensamma utrymmen städas flera gånger om dagen.
• Handsprit finns tillgänglig.
• Slutstäd av rummet ingår.
• Vi kan nu erbjuda två gästkök.
• Vi har köpt in två grillar som du som gäst får använda under våra öppettider.
• Om du hyr du sänglinne kan du välja att själv bädda eller boka bäddat och klart.

*****

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.