STF Trollhättan/Gula Villan Vandrarhem

Mer om STF Trollhättan/Gula Villan Vandrarhem

Trollhättan har blivit en riktig filmstad, men Trollhättan är också fallens och slussarnas stad. I centrum ligger kanalen blank, men en bit bort dånar vattenmassorna i de imponerande Trollhättefallen – ett område som snart blir nationalstadspark.

Bara ett stenkast från centrum bor du lugnt och tryggt i en mysig sekelskiftsvilla. Du bor i bekväma rum med 2-6 bäddar. Självhushållskök finns i villan, och önskar du en skön start på dagen beställer du frukost av oss. Barnsäng finna att låna kostnadsfritt.

Här har du nära till Walk of fame på Storgatan och namnen på flera av de skådespelare som spelat in filmer i staden. Om du vill titta närmare på Trollhättefallen kan du ta Sveriges sydligaste linbana i en hisnande åktur som låter dig se fallen från ovan.

Se och göra
Idrottsanläggning med inom- och utomhusbad, fotbollsplan, ishall och minigolf 1 km. Golfbana 10 km. Slussarna med fallpåsläpp sommartid. Fallens dagar. Kraftstationer. SAABs Bilmuseum. Innovatum. Forngården. Halle- och Hunneberg med Kungajakt- och viltmuseum.

Kostnadsfri parkering

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er