STF Torsby/Valbergsängen Sporthotell

Grupper

Träning

Valbergsängen sporthotell är den perfekta anläggningen för föreningar och grupper som vill komma iväg på träningsläger. Vår belägenhet gör det enkelt för dig att träna skidåkning, löpning, cykel och mycket mer. Torsby skidtunnel och sportcenter erbjuder fantastiska möjligheter till motion och träning året om.

Vi har kapacitet att rymma hela gruppen för logi och vår restaurang kan se till att ni får ordentlig energipåfyllning vid alla måltider. Dessutom finns lokaler för möten, bastu och träningslokal med löpband, spinningcyklar och olika styrkemaskiner.

Konferens

Valbergsängen är inte bara en boendeanläggning utan vi erbjuder även ljusa fina konferenslokaler i en lugn miljö för grupper upp till 80 personer. Alla våra konferenslokaler är fullt utrustade med datakanon, whiteboard, OH, blädderblock och TV. Självklart även trådlöst internet i alla lokaler.

Lokalerna möbleras upp efter storlek på gruppen och era önskemål. Vi kan erbjuda enkel hyra av konferenslokal eller hjälpa er att sätta ihop ett konferenspaket som inkluderar logi, måltider och aktiviteter. Gör ett avbrott i konferensen för några timmar med aktiviteter och fika ute. Eller varför inte kombinera möten med lite träning och motion, några varv i skidtunneln eller ladda energi på lederna runt Valberget. Passar både elit och motionär sommar som vinter.

Välkommen att kontakta oss för offert – använd gärna gruppformuläret här intill på sidan. Vi ser fram emot att få ta hand om er!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Flera boendealternativ

  Den här anläggningen erbjuder fler boendealternativ

  Läs mer och boka
  Stäng

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.