STF Töcksfors/Turistgården Vandrarhem

Mer om STF Töcksfors/Turistgården Vandrarhem

På vandrarhemmet bor du charmigt i nybyggda och nyrenoverade hus, bara sex kilometer från norska gränsen. Du sover i personligt inredda enkelrum och dubbelrum med eller utan badrum, de flesta rum har sjöutsikt. TV och WiFi finns på alla rum. Här finns också mysiga små tvåbäddsstugor där du får ta med dig husdjur, 4-bäddsrum och en exklusiv svit med bubbelbad och balkong med utsikt över sjön Töck och Dalslands kanal.

Dalslands kanal är en av Europas vackraste vattenvägar och sträcker sig genom centrala Töcksfors. Kanalen erbjuder ett båt- och kanotsportområde väl värt att längta efter. Närheten till Norge och läget vid E18 gör det lätt att komma hit.

Bokning via telefon dagligen mellan kl 7.00-21.00. Även mail och onlinebokning.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.