STF Tjärö

Mat & dryck

Tjärös restaurang och café ligger nere vid havet med utsikt över Blekinge Skärgård. Vi satsar på rena och enkla smaker med fokus på närodlade och hållbara råvaror. Oavsett om du besöker oss för frukost, lunch, buffé eller a la carte, möts du av en stund att minnas. Vi har fullständiga rättigheter.

Restaurangen är öppen varje dag för frukost (vid förbokning) och lunch. Under lunchen mellan 12.00-15.00 tar vi inga beställningar, utan då är det drop in som gäller. Kvällsserveringen är öppen varje fredag och lördag under Tjärös lågsäsong samt varje dag från slutet av maj till slutet av augusti. För kvällen går det fint att boka bord, och det är också något som vi starkt rekommenderar våra gäster att göra. Boka på 0454-60063 eller via mail på info@tjaro.com.

För vidare information besök hemsidan på Tjärö Restaurang & café

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.