STF Tivedstorp Vandrarhem

Mat & dryck

Kafé & Restaurang

I Kaffestugan har vi både kafé och restaurang. Här kan du fika, äta lunch och middag eller bara avnjuta en kall öl i det stilla. I vårt kafé är allt hembakat, alltid på riktigt smör och fina mjölsorter.

Under sommaren erbjuder vi vissa kvällar en härlig grillbuffé och vi har fullständiga rättigheter.

Middagar och festmåltider dukas upp mot bokning på minst 10 pers. Vi kan ta emot upp till 64 sittande gäster för festmiddagar eller enklare bjudningar. Kontakta oss för festmenyer, utegrillningar eller arrangemang för festliga matupplevelser.

Frukost serveras mellan kl 8-9 i Kaffestugan dagligen 1/7-20/8 samt under helger i maj, juni, augusti och september. Om frukost önskas, meddela detta vid din bokning eller vid din ankomst till oss

Om du vill ha ett lunchpaket för att ta med ut i på turen i skogen kan det beställas senast kl 18 dagen före.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.