STF Tännäskröket lägenheter

Mer om STF Tännäskröket lägenheter

Vår fjällanläggning ligger inbäddad mellan två berg. Vintertid åker vi skidor på längden och tvären. Vi har 17 nedfarter och fem liftar. Tännäskrökets längdskidåkningsspår är en del av Nordic Ski Center som är ett av världens största spårsystem med över 300 km preparerade längdspår och 450 km skoterspår som binder samman hela Funäsfjällsområdet. Här kan du bo i lägenheter eller vackra fjällhus med härlig utsikt över backen och den norska fjällkedjan. Hundar är välkomna i flera av våra stugor och lägenheter och även i vår restaurang och på vår uteservering. Sommartid fiskar, vandrar, paddlar och njuter vi. Med Rogens naturreservat runt hörnet och våra myskoxar är det en underbar upplevelse att åka till fjällen sommartid. I vår restaurang serveras lokalproducerad mat som av White Guide blivit utnämnd till en av fjällvärldens bästa.

Tännäskrökets lägenheter finns i två- och fyrbäddsutförande. Lägenheterna är moderna, luftiga och fullt utrustade. Alla lägenheter ligger naturskönt i en länga i nära anslutning till centrumbyggnad där ni checkar in, restaurang ( se öppettider), badkåta och aktiviteter.

Välkommen till Tännäskröket, en del av Funäsfjällen!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Flera boendealternativ

  Den här anläggningen erbjuder fler boendealternativ

  Läs mer och boka
  Stäng

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.