Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och nu kämpar vi för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

STF Tåkern Vandrarhem

Mer om STF Tåkern Vandrarhem

Endast några kilometer bort ligger det gåtfulla Rökstenen. Omberg med sina lummiga skogar och fantastiska natur ligger drygt 10 kilometer bort där även Alvastra kloster ruin finns. Hästholmen där du även finner en mängd fantastiska badplatser invid Vättern ligger precis vid foten av berget. Ytterligare en bit bort finner ni den historiska staden Vadstena med dess slott, kloster och charmiga kullerstens gator i smala gränder. Känner ni bara för att koppla av så kan ni ta en kopp kaffe, lägga er på en filt i vår trädgård och höra det fantastiska fågellivet nerifrån norra Europas förnämsta fågelsjö med över 270 olika skådade arter.

Du kan också välja att boka in dig på några av våra aktivitetspaket som inkluderar välkomstfika, lakan o handduk, frukostbuffé samt vald aktivitet. Passa på att åk skridskor på Tåkerns frusna vatten under vintertid, följ med på en härlig fågelguidning, gör ett guidat besök vid Alvastra klosterruin eller Rökstenen, paddla kajak i Vättern. Eller varför inte bara koppla av med ett härligt bastubad och titta ut över det öppna landskapet.

Varmt välkomna önskar vi på STF Tåkern vandrarhem & café!

Allmän information
Incheckning sker mellan kl 16.00 och kl 18.00
Vid senare ankomst vänligen meddela oss i god tid så vi kan lägga ut en nyckel åt er.

Frukost serveras i café salen mellan kl 08.00 och 09.30

Gratis wifi i hela huset med lösenord svan1115

Om ni önskar hyra bastu så är det mot en kostnad av 95kr/pers, minimum 300 kr

Utcheckning sker senast 11.00

Vi har totalt 26 bäddar fördelat på 8 rum och en stuga.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.