STF Strängnäs Malmgården

Grupper

Vi på Malmgården välkomnar såväl privata grupper som företag och organisationer och har möjlighet att anordna en stor bredd av möten, sammankomster och konferenser. Vi erbjuder också er grupp möjligheten att hyra hela anläggningen (alternativt endast huvudbyggnaden eller annexet), så ni kan få det helt för er själva om ni vill. Välkommen med er förfrågan, som ni skickar in genom att fylla i en ”Gruppförfrågan”, som ni hittar längst ner på denna sida.

Malmgården är perfekt för den mindre släktträffen, födelsedagsfesten, kompisgänget, idrottslaget eller konferensen. Här finns plats för 26 gäster med möjlighet för ytterligare några i extrasängar.

Självhushållsköket i huvudbyggnaden rymmer 15 gäster, köket i Annexet rymmer sex gäster. Är ni fler så har vi även vår konferens-/festlokal där ni kan sitta upp till 26 gäster vid långbord. I samma hus finns ett cateringkök med porslin, glas, bestick etc. Laga mat i huvudbyggnadens kök, beställ catering eller låna våra grillar.

De flesta rum är tvåbäddsrum med två enkelsängar som kan möbleras ihop eller isär. Vi har även ett fyrbäddsrum med två våningssängar och två familjerum med bredare undersäng och normal översäng. I huvudbyggnaden finns nio rum och fem gemensamma badrum. I Annexet finns tre rum som alla har eget badrum.

Självklart har vi ett bra wifi och parkering med plats för flera bilar.

När det är säsong så kan ni sitta i och njuta av vår trädgård.

Välkommen med er förfrågan, som ni skickar in genom att fylla i en ”Gruppförfrågan”, som ni hittar längst ner på denna sida, så återkommer vi med ett prisförslag.

Vi ser fram emot att få hälsa er grupp välkommen till Malmgården!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.