STF Storulvån Fjällstation

Klätterklippan

Mitt i fjällstationen ser du en 12,5 meter hög vägg i natursten som sträcker sig från golvet på nedre våningen upp till taket på tredje våningen. Detta är norra Europas högsta klätterklippa i natursten!

Dåligt väder eller bara sugen på att prova något lite annorlunda? Varje dag står våra instruktörer redo att guida dig upp till toppen av denna vägg – ja det stämmer! Den är inte bara snygg, vi klättrar även på den!

Vare sig du har klättrat mycket innan eller aldrig satt din fot i ett par klätterskor kan vi ge dig en lagom utmaning och en rolig upplevelse på vår klätterklippa som roar både våra unga och våra äldre gäster. Kontakta receptionen om du vill boka klätterklippan.

Fjällbokningen

010-190 2360 Vardagar kl 9-12

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.