Läs mer om hur vi anpassar verksamheten under coronautbrottet här och hur du kan stötta STF här.

STF Stora Karlsö Vandrarhem

Mer om STF Stora Karlsö Vandrarhem

Naturreservatet Stora Karlsö reser sig ur havet som en mäktig klippa. Ön är som ett träd med sina årsringar och berättar om olika epoker och tidsåldrar för hela Gotland.

Vandrarhemmet på Stora Karlsö utsågs 2003 till årets vandrarhem av medlemmar i STF. Anläggningen består av olika boenden i Norderhamn, Hien och Bergshyddan, alldeles vid vattnet. På vandrarhemmet finns tvättmöjligheter och toalett men ingen dusch. Badbryggor finns i Hien och i Norderhamn.

Stora Karlsö är förklarad som riksintresse och är världens näst äldsta naturskyddade område med sitt rika fågelliv och sina unika orkidéängar. Upplev tusentals sillgrisslor och tordmular, och fågelungarnas hoppning sista veckan i juni. Hit åker du för att möta ett lugn och en stillhet. På ön finns inga bofasta men många besökare väljer att bo över på ön

Välkommen till ett paradis mitt i Östersjön!

Boka

Boka genom att kontakta STF Stora Karlsö Vandrarhem direkt.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.