STF Stora Kalholmen Vandrarhem

Mer om STF Stora Kalholmen Vandrarhem

Stora Kalholmen är belägen i mellersta skärgården mellan Finnhamn och Möja. Stora och lilla Kalholmen bildar en lagunliknande naturhamn som den före detta sommarbostaden från 1914 stolt blickar ner över. Idag rymmer huset det lilla vandrarhemmet. Öarna binds samman med en charmig liten bro. Naturstigarna leder mellan blåbärsris och tallskog till de otaliga klipporna i kompassens alla riktningar. Här kan du alltid hitta ditt ställe i lä att vila på.

Här får du rå om dig själv på alla vis. På Stora Kalholmen finns nämligen ingen affär, inga restauranger och igen frukostservering. Endast en säsongsöppen proviantbod. Allt du vill äta under dina dagar på ön måste du därför ta med dig ut. I gästköket finns endast kallt rinnande vatten och toaletten består av två fina torrdass på gården. Enkelheten är det stora på Kalholmen. Lyxen består av naturen, underbara solnedgångar – och den eldrivna bastun.

I huset finns fyra rum med 14 bäddar. Här finns även det gemensamma köket och en trevlig matsal med öppen spis. Mysigt i alla väder. Utomhus finns grillar och utemöbler. Därtill finns fyra enkla stugor med mellan två och fem bäddar. Totalt kan 29 bäddar erbjudas. Kuddar och täcken finns i alla sängar, men lakan tar du med själv. Vill du hellre hyra lakan ber vi dig observera att dessa måste förbeställas vid bokningstillfället.

Skärgården är fantastisk även utanför sommarmånaderna, och då välkomnar vi gärna grupper mot förbokning. Kontakta oss för offert.

På plats finner du alltid Ö-chefen Eva. Hon tar hand om dig och om ön. Vårt företag driver även STF Svartsö vid Norra Svartsö brygga på Svartsö. Kom själv, med familjen eller hyr hela huset tillsammans med alla dina vänner. Gammal eller ung, alla är hjärtligt välkomna till denna pärla.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.