Mer om boendet

På Stora Fjäderäggs fyrplats i Holmö skärgård bor du i öns gamla fyrvaktarbostäder, med havet och den gamla fyren som enda granne.

De två köken för självhushåll är utrustade med ugn, kylskåp, kaffebryggare och vattenkokare. Mat köper du i Umeå eller Sävar innan du lämnar fastlandet. Om du gör ett längre uppehåll på Holmön kan du handla i öns affär.

STF Stora Fjäderägg är bemannat av stugvärdar. De möter dig i hamnen och hälsar välkomna. Tillsammans promenerar ni över klapperstensfälten upp till fyrplatsen och vandrarhemmet. Det finns en vagn för transport av packning.

Boende
Ta med lakan eller hyr på plats.
I ett av rummen är du välkommen att bo med hund.

Bokning
Bokning sker direkt här på hemsidan, eller på telefon 070-69 17 220 eller via e-post logi@storafjaderagg.se. Båtresan till fyrplatsen bokar du samtidigt som du bokar ditt boende.

Betalning
Betala och boka gör du bäst här på STFs hemsida. Det går också att betala till vandrarhemsvärden på fyrplatsen. Vi kan tyvärr inte ta kontokort, så tänk på att ta med kontanter.

Se tillgänglighet och boka. Från 250 kr

Sök & boka

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.