Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem

Grupp & konferens

Ett möte på Lilla Tyresö är alternativet för dig som söker en lugn och familjär plats att mötas på. Här har du nära till såväl natur som stad, i en personlig atmosfär där kreativiteten enkelt kan väckas. Våra lokaler är väl anpassade för mindre grupper. Välkommen att hyra endast lokaler eller ta hjälp av oss för att ordna med boende, måltider och annan service.

Prinsvillan
Prinsvillan har två matsalar som ligger bredvid varandra med serveringsrummet (bufférum). Den stora matsalen tar upp till max 30 sittande middagsgäster och den lilla matsalen (konferenssalen) tar upp till max 20 gäster. Byggnaden får max ta emot 44 gäster. Prinsvillan har ett stort kök med bra utrustning där våra gäster med enkelhet kan laga mat tillsammans för många.

Vi har många lösningar för olika typer av grupper, kontakta oss så berättar vi för dig hur just din grupp kan nyttja anläggningen på bästa sätt!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.