STF Stockholm/af Chapman & Skeppsholmen Vandrarhem

Grupper

På STF af Chapman & Skeppsholmen finns flera konferensmöjligheter, både på skeppet och i Hantverkshuset. Du kan även anordna evenemang och privata tillställningar hos oss. Då kommer vi tillsammans överens om alternativ som passar just dig. Kontakta receptionen för mer information och bokning!

Gunrummet erbjuder historisk atmosfär och rymmer upp till 10 personer i styrelsesittning. Passar utmärkt för mindre möten eller privata middagar.

Muskösalen ligger längst ner i skeppet och rymmer upp till 40 personer i biosittning. Passar för frukostmöten, mingelmöten och sällskap som behöver mer utrymme.

Bar & Byssa ligger uppe på däck och rymmer ungefär 30 personer. Här passar det utmärkt att hålla privata middagar och events.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.