STF Stockholm/af Chapman & Skeppsholmen Vandrarhem

Boende

Mellan den 1 oktober 2021 – 30 april 2022 är skeppet af Chapman på renovering. Vi håller öppet på land som vanligt. Varmt välkommen att boka in dig i Hantverkshuset.

Hos oss väljer du själv om du vill bo i hytt på fullriggaren af Chapman, eller intill kajen, i Hantverkshusets charmiga rum. Det beror helt på vad som passar och lockar dig. Här finns olika rumstyper, allt från enkelrum, dubbelrum, fyrbäddsrum som passar bra för familjer, till del i stor sovsal (16 bäddar). Ombord på anrika af Chapman kan du även boka i förväg och sova i Kaptenshytten, vilket är en upplevelse du sent kommer att glömma.

Minst lika härligt är det att sova i Hantverkshuset. Byggnaden är från 1832 och användes länge som bostad för svenska marinarbetare. De nyrenoverade rummen i Hantverkarhuset har utformats för att erbjuda komfort och hög mysfaktor. I Hantverkarhuset hittar du även vår reception, året runt-öppet café, frukost, gästpentry, tvättstuga, vardagsrum med biljardrum och tv, samt en rad andra bekvämligheter.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.