STF Stockholm/af Chapman & Skeppsholmen Vandrarhem

Boende

Skeppet Af Chapman renoveras mellan 5 okt 2022 – 31 maj 2023. Under denna period är ni välkomna till Hantverkshuset på land, som håller öppet som vanligt.

Hos oss väljer du själv om du vill bo i hytt på fullriggaren af Chapman, eller intill kajen, i Hantverkshusets charmiga rum. Det beror helt på vad som passar och lockar dig. Här finns allt från bädd i sovsal till familjevänliga rum och superiorrum. Eller varför inte bo i kaptenshytten med historisk inredning?

I Hantverkarhuset hittar du även vår reception, året runt-öppet café, frukost, gästpentry, tvättstuga, vardagsrum med biljardrum och tv, samt en rad andra bekvämligheter.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.