STF Steninge kuststation

Hitta till STF Steninge kuststation

Bäst tar du dig hit på cykel på Sveriges första nationella cykelled, Kattegattleden – eller till fots utmed havet – det är en lagom dagsvandring hit både från Falkenberg och från Halmstad. Steninge ligger precis vid havet mitt emellan Falkenberg och Halmstad. Hållbart och klimatsmart semestrande behöver inte betyda att du ska satsa på att ta dig så långt bort – resan kan också vara målet – och då är det underbart att vandra eller cykla till ett mysigt och klimatsmart ställe som Steninge kuststation.

Till Falkenberg och Halmstad kan du åka tåg, därifrån går buss till Steninge. Bussen stannar 200 meter från Steninge kuststation (du kan kliva av vid Muren eller Trastvägen). I Halmstad finns även flygplats.

Åker du bil på E6:an ska du ta avfart Steninge/Getinge. Därifrån har du 8 kilometer till Steninge. Sväng höger när du kommit till Steninge. Kör cirka 400 meter och på höger sida kommer sedan stora skyltar med Steninge kuststations logga. Välkommen!

GPS-koordinater: N56.767672°, E12.629085°
  • GPS-koordinater: N56.76782°, E12.629149°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.