STF Steninge kuststation

Gästrecensioner

Mysigt
Ombonat och fint. Mycket god frukost med speciell gröt av en mästare och mycket god smoothie. Fint läge vid havet.
Linnea, 2018-09-03

En pärla längs vägen….
Väldigt personligt och älskvärt bemötande. Värdparet tog sig gott om tid att berätta och samtala på ett trevligt sätt. Vi kände oss mycket välkomna. Frukosten var en kulinarisk upplevelse.
Harriet A, 2018-08-26

Mysigt vandrarhem med utmärkt frukost
Vi bodde en natt i augusti på Steninge vandrarhem och blev väl bemötta från start till slut. Frukosten var fantastisk, rummen mysiga och läget perfekt nära havet. Rekommenderar!
M, 2018-08-20

Mycket bra vandrarhem
Mycket bra vandrarhem, bra service. Mycket utmärkt och bra frukost( jag fick mycket bra service och fin frukost innan den öppnade)
Inga-Lill, 2018-08-18

Riktigt fint vandrarhem.
Vi hade lagt till frukost och bodde i ett tvåbäddsrum så det kändes mer som ett pensionat. Per och Catarina har verkligen lyckats med att göra ett fint och mycket trivsamt ställe. Läget är dessutom perfekt för att vandra längs den vackra kusten. Och extra plus för mycket ekologiskt och närodlat till frukost.
Annette , 2018-08-18

Charmigt, personligt, havsnära med roliga smaker
En kuststation som måste upplevas. Ett ställe att hänga på, havsnära och med roliga rätter som plättar och gröt av världsmästarklass. En frukostbuffé som man inte får missa, full av nyttigheter. Värdskapet är viktigt och här ges verkligen toppbetyg. Stor fin trädgård att slappa i men där man också kan ta sig en bordtennismatch. Hit kommer vi tillbaka för en aktivitetshelg.
Louise, 2018-08-08

Vi hade en härlig vistelse! Underbar personal, fantastisk personal och så mysigt vandrarhem. Hit kommer vi återvända många gånger. Jag kan varmt rekommendera det här vandrarhemmet!
Ingrid Eriksson, 2018-08-07

Toppenställe
Steninge kuststation är ett ställe som man bara måste älska. Personal som är fantastiskt omhändertagande och alltid har ett glatt bemötande. Så fina lokaler med personlig inredning och läget vid havet som är oslagbart. Deras frukost är supergod om man väljer det, annars finns ett fint kök att låna. Vi kommer självklart tillbaka!!
Millåsa, 2018-08-05

Avkopplande
Trevligt bemötande i en mycket rofylld och avkopplande miljö.
Essan, 2018-08-03

Wonderful place along the Kattegattleden! My husband and I were lucky enough to find this gem on our bike tour. We loved Katarina’s hospitality, the nearby sea, the lovely decorations, ample breakfast, and fun pancakes for lunch. If you get the chance, try out this place!
2018-07-31

Charmigt och mysigt
Trevlig personal, bra luftiga gemensamma ytor
Agnes, 2018-07-29

Konstnärlig hemtrevnad på Steninge vandrarhem
Vad slår en dignande frukost utomhus i en vacker sitthörna med sköna kuddar och utsikt över havet och stranden? Kan det vara det vackert skrivna/målade ordspråket av Mahatmi Gandhi på dörren till ”min” lägenhet? Eller plättlunchen med den fantastiska olika matrörorna till? Eller är det vackert inredda huset med många sittvråar och konst som förhöjer skönheten och ger dig sinnesro? Tillsammans med ett gott personligt välkomnande och engagemang av ägarna till denna idyll, skapar allt tillsammans en underbar kombination av kvalité, livsglädje och lycka att få vistas på Steninge vandrarhem. Tack :-)
Kristina Johnsson, 2018-07-26

A lovely hostel close to the beach
In July 2018 we spent some days in this nice hostel. All the furniture and the decoration is just beautiful. Furthermore the breakfast was great and the hosts were very nice people. Unfortuantely the room was very small for four people. Apart from this, it has been a great experience.
Kai, 2018-07-18

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er