Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Skäralid Vandrarhem

Släktträff – Fest – Läger

Vill du och dina vänner, släktingar eller arbetskollegor hyra hela vandrarhemmet helt för er själva? Vi kallar det ”hyr hela huset” när ni tillsammans med era vänner disponerar hela huset. Vandrarhemmet passar utmärkt till släktkalas, kompisträff, julfirande, träningsläger, kickoff eller konferens. Ni får tillgång till alla rum i huset, ett välutrustat kök samt tv/sällskapsrum. Vandrarhemmet stationen är lämplig för grupper på cirka 25 personer och Gula Villan passar för den mindre gruppen på cirka 15 personer.

I en härlig miljö och med en underbar omgivning blir kalaset eller företagskonferensen lyckad! Ni har som enskild grupp en unik valmöjlighet att bestämma hur ni vill ha det. Vissa grupper vill använda köket och sköta det mesta själva, medan andra låter oss hjälpa till med förslag till catering och aktiviteter. Förutom vandring i Söderåsens nationalpark finns det många aktiviteter att ägna sig åt i närområdet, möjligheterna är många och det är ni som väljer.

Konferens

I stationens gamla väntsal kan vi ordna konferenser för grupper på upp till 20 personer. Konferensrummet är utrustat med projektor, blädderblock och Wifi. Kanske ni väljer att lägga en del av ert möte utomhus? Gåmöten eller walk-and-talk i mindre grupper utomhus är perfekt för att få ny energi och igång kreativiteten. Vi hjälper er gärna i planeringen för en lyckad konferens som inkluderar både givande möten och tid över för att umgås med varandra. K

Kontakta oss för prisförslag

  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka. Från 290 kr

  Sök & boka

  Stäng

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.