STF Pensionat Söderåsen B&B

Hitta till STF Pensionat Söderåsen B&B

Pensionat Söderåsen ligger på Allarpshöjden ovanför Skäralid, Söderåsens nationalparks hjärta, cirka 45 kilometer från Helsingborg och Lund i Skåne.

Till Söderåsens nationalpark är det skyltat från många av de större vägarna. Skäralid ligger cirka tre kilometer söder om Ljungbyhed, i Klippans kommun. För att komma till Pensionat Söderåsen kör du på väg 108/väg 13 mot Söderåsens Nationalpark. Vid Skäralid (Nationalparkens entré, restaurang och Naturum) svänger du av från väg 108/väg 13. Kommer du söderifrån svänger du höger och kommer du norrifrån åt vänster.

Det är skyltat ”Pensionat Söderåsen 1” på vita skyltar. Följ skyltningen upp för backen och slutligen in på en grusväg. Vid slutet av denna väg når du Pensionat Söderåsen till höger.

Det går smidigt att ta sig hit med kollektivtrafik från såväl Köpenhamn/Malmö/Lund som Helsingborg/Hässleholm. Skånetrafikens buss 518 som går mellan Klippan och Stehag stannar vid Söderåsens nationalpark i Skäralid, och därifrån är det max tio minuters promenad till Pensionat Söderåsen.

För reseplanering se https://www.skanetrafiken.se/sok-resa/ (Närmaste hållplatsen heter "Skäralid Nationalparken”)
  • GPS-koordinater: N56.043098161171°, E13.257259475577°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.