STF Skåne Tranås/ Munkamöllan Logi Vandrarhem

Mer om STF Skåne Tranås/ Munkamöllan Logi Vandrarhem

Skåne Tranås var under 1700-talet ett livligt handelscentrum. Idag är det en pittoresk och levande by med ett litet café och några små butiker. Här finns också Daniel Berlins krog, rankad som en av Sveriges absolut bästa restauranger, med två stjärnor i Guide Michelin. Byn är en perfekt utgångspunkt för dig som vill njuta av bekvämt boende i lugn miljö och uppleva Österlen under ett par dagar.

Munkamöllan Logi är inrymt i tre charmiga byggnader; Kvarnen, Skrädderiet och Smedjan. Byggnaderna renoveras och underhålls kontinuerligt med varsam hand. Samtliga rum har bekväma resårsängar. Utemiljön är grönskande och bjuder på sköna sittplatser att njuta både dag och kväll.

I Kvarnen finns de något mindre och charmiga rum som har gemensam dusch och wc, och här erbjuds vandrarhemskoncept. Det är också i Kvarnen som du hittar reception, frukostmatsal och gästkök.

I Skrädderiets något större rum bor du bekvämt med egen privat dusch och toalett. I Skrädderiet kan du välja mellan hotell- eller vandrarhemskoncept. Smedjan rymmer tre härliga hotellrum och en svit.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er

Flera boendealternativ

Den här anläggningen erbjuder fler boendealternativ.

Läs mer och boka
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.