Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Skäftekärr Hotell

Hotellrummen

Vårt boende är inrymt i ett separat hus beläget direkt i anslutning till Jägmästarbostaden (herrgården). Huset rymde tidigare ett litet museum, och har under 2019/2020 konverterats till sex moderna hotellrum och en lägenhet.

Vi har totalt sex hotellrum. Ett är ett dubbelrum och fem är rum med loft och plats med upp till 4 personer. De yteffektiva rummen (16 m2) är modernt utrustade med bekväma sängar, tv, minikylskåp och toalett och dusch. Samtliga rum har en egen lite uteplats.

Vänligen observera att takhöjden på loftet är 150 cm och trappan till loftet är ganska brant.

I priserna ingår vår fantastiska frukostbuffé och naturligtvis lakan och handdukar.

Lägenheten

Söker du ett semesterboende i lugn miljö med naturen inpå knuten och där barnen kan röra sig fritt? I vår lägenhet bor du som i en stuga med egen trädgård med två uteplatser och grill. Den är på ca 60 m2 och har ett stort välutrustat kök, två sovrum, ett allrum med tv och toalett med dusch. Det finns även tillgång till tvättmöjligheter.

Lägenheten är belägen i samma hus som hotellrummen och består av välutrustat kök med diskmaskin, toalett med dusch, sovrum med dubbelsäng på entréplan och ett sovrum med två sängar och ett allrum med soffa och tv en trappa upp. I den privata trädgården utanför finns trädgårdsmöbler och grill för sköna sommarkvällar.

Lakan och handdukar ingår ej men kan fås mot en avgift.

Vänligen observera att det saknas möjligheter till självhushåll (med undantag för i lägenheten) och att vårt café endast är öppet dagtid under absoluta högsäsong (i regel juli). Eftersom vi ligger så lugnt och naturnära är det också en bit till närmsta restaurang, så planera gärna för kvällens måltid längst vägen till oss. Väl framme kan du sedan njuta lugnet helt och fullt.

Se tillgänglighet och boka. Från 700 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.