STF Sillegårdens sommarpensionat

Hitta till STF Sillegårdens sommarpensionat

Sillegården ligger vid E 45 mellan Karlstad och Sunne. 2 mil innan/efter Sunne viker ni ner mot Fryken. Var noga med att GPS är inställd på Brunnsvägen 21. Det är nämligen så att hela området heter Sillegården så man kan lätt hamna hos grannen. Fri parkering finns i anslutning till Receptionen. Tyvärr inga elstolpar men säg till så hjälper vi er med ström till bilen.

Reser du kollektivt så tar du dig till Karlstad och därifrån rälsbussen mot Sunne till Västra Ämtervik. Väl framme så tar det ca 5 minuter att gå till pensionatet. Du kan också ta bussen och då stannar du vid Sillegården. Fråga chauffören. I Värmland är alla hjälpsamma!
  • GPS-koordinater: N59.725209°, E13.149348°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.