STF Sigtuna Vandrarhem

Mer om STF Sigtuna Vandrarhem

Sigtuna vandrarhem och folkhögskola ligger på en kulle med utsikt över Mälaren strax utanför den medeltida stadskärnan. Upptäck Sigtunas gränder och caféer, bada i Mälaren, utforska skogsstigar och stränder eller ta en tur till Stockholm eller Uppsala.
 
Hos oss bor du i bekväma enkel-, dubbel- eller trippelrum, Det ingår alltid lakan och handdukar i våra rumspriser. Du har tillgång till vårt fullt utrustade vandrarhemskök. Trådlöst internet finns i alla våra byggnader och tv i alla boenderum. Vi har även ett antal barnsängar att låna ut till barn under 3 år. Först till kvarn gäller.
 
Som gäst på vårt vandrarhem har du tillgång till folkhögskolans byggnader som du delar med studenterna. Med lite tur kan ditt besök förgyllas av våra studenter, kurs- och konferensgäster.
 
Miljön hos oss är avslappnad och ger möjlighet till samvaro eller enskildhet. I byggnaden Ansgar finns möjlighet till en stilla stund och egen reflektion. Promenadstigar finns i skogarna som omger skolan och längs Mälarens strand. Det är endast 500 meter till allmän badplats. Sigtuna folkhögskola ligger 15 minuters promenadväg från Sigtuna stad. Det går också att ta sig till oss med buss. Både SL och UL, Stockholms och Upplands respektive lokaltrafik, stannar vid skolan.
 
Se och göra
Badplats, promenadstigar, grillplats, fiske, www.destinationsigtuna.se
 
Obligatorisk förbokning hela året.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.