STF Siaröfortet Skärgårdskrog och pensionat

Grupper

Konferera med vattnet som närmsta granne
Ute på Siaröfortet möts man av en inspirerande miljö. Omfamnas av skärgårdens magi och låt er inspireras av närheten till natur, himmel och hav. Vår anläggning är perfekt för den mindre konferensen där ni vill ha möjlighet att koncentrera er på det ni vill uppnå. Låt oss rå om er, så får ni chans att göra det ni är bra på!

Vi har ett Konferenshus med plats för ca 45 konfererande gäster. Detta går att dela om man vill vara mindre grupper. Givetvis finns teknisk utrustning på plats.

Vi hörsammar era önskemål och har lösningar på era behov. Kontakta oss och ge oss möjlighet att inspirera er. Vårt mål är att en konferens på hos oss på Siaröfortet ska vara både avkopplande och inspirerande.

Bröllop & fest
Hos oss är festligheten alltid nära! Under åren har vi haft förtroendet att arrangera bröllop, födelsedagar, grillmiddagar, zombiekvällar, yogaklasser, akvarellkurser och mycket annat.

Vi hörsammar era önskemål och strävar efter att göra er dag oförglömlig. Vi syr ihop er kväll med meny, dekorationer, dukning, musik, ljud, service mm. Möjligheterna är oändliga. Detta i kombination med den oslagbar miljö som skärgården bidrar med så kan vi skapa din fantastiska kväll.

Välkommen att kontakta oss för offert för din nästa konferens, fest eller event. Det går fint att använda formuläret för gruppförfrågan här på sidan. Så fort vi får din förfrågan hör vi av oss!

Bra att veta när du bokar

Under perioden 20/4-18/6 och 16/8-21/10 endast gruppbokningar. Kontakta anläggningen via e-post fortet@antrophia.se

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.