STF Sävö Vandrarhem

Hitta till STF Sävö Vandrarhem

Till Källvik tar du dig med egen bil. Parkering finns I hamnen. Det går också fint att resa med tåg eller buss till Vagnhärad och därifrån beställa en taxi till Källviks brygga.

Kommer du med bil från E4 tar du avfart 138 mot Trosa/ Vagnhärad. Därefter följer du skyltar mot Studsvik (väg 219). Från 219 svänger du vänster mot Källvik tills du ser hamnen med parkeringsplatser. Här parkerar du bilen.
GPS-koordinater Källviks brygga: N58.778544°, E17.4844973°.

Till Sävö tar du dig med båt från Källvik på fastlandet. Då det saknas reguljärtrafik är det vi själva som kör båten. Det innebär att du alltid måste förboka. Vi har fasta avgångstider måndag-söndag kl 10.30 eller 16.00 från Källviks brygga (Källviksvägen 12, Västerljung). Överfarten tar cirka 10 minuter.

Du kan boka överfarten här online i samband med din rumsbokning, eller kontakta oss senast kl 12.00 dagen före på savovandrarhem@gmail.com.

Större grupper kan erbjudas transport andra tider efter överenskommelse.
  • GPS-koordinater: N58.767144°, E17.475203°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.